Werkwijze herhalingslessen

Dit jaar werken we weer met het pasjessysteem. Onderstaand nogmaals de uitleg hiervan:


1. De inschrijving voor de herhalingslessen welke behoren bij je diploma vindt digitaal plaats.
Op onze website www.ehbokaatsheuvel.nl kan vanaf 15 augustus 2018 on-line vastgelegd worden welke avonden je wilt komt herhalen. Hiervoor heb je een nummer nodig wat op je Damiaanpas staat of je diplomanummer. Diegene die EHBO en BHV hebben, hiervoor geldt dat het EHBO nummer gebruikt wordt en niet het BHV nummer!


2. Heb je geen pasje neem dan contact op met het secretariaat. Let wel op!!! Op sommige avonden is er een maximaal aantal deelnemers. Wanneer de cursusavond vol is, krijg je dit te zien tijdens de inschrijving en krijg je geen bevestiging en moet je een andere avond vastleggen. Heb je (nog) geen internet neem dan na 15 augustus 2018 contact op met het secretariaat.


3. Elk lid heeft een persoonlijk pasje van Damiaan met een barcode. Hiermee worden de lessen geregistreerd op de lesavond. Dit betekent dus dat je altijd je Damiaanpasje tijdens de lesavond bij je moet hebben. Werkt het pasje onvoldoende, geef het aan bij het secretariaat en zij zorgt voor een nieuwe pas.

NB. Meteen na inschrijving ontvang je een bevestigings-email. Als je deze NIET krijgt, heb je zeer waarschijnlijk het e-mailadres ONJUIST ingevuld. Deze bevestiging ontvang je namelijk automatisch ! Ook kan de email in de map ongewenste mail staan. Klik op de knop 'BEVESTIGEN' nadat je een of meer inschrijvingen hebt gemaakt. Overigens krijg je ca. 1 week vóór de feitelijke herhalingsdag een herinneringsmail. Geen bevestigingsmail ontvangen, dan zal je ook GEEN herinneringsmail krijgen !
Graag vanaf dit seizoen ook je (mobiele) telefoonnummer vermelden, zodat wij in het geval van het plotseling uitvallen van een les (bv bij extreme gladheid) wij je een SMS kunnen sturen.
We zullen deze telefoonnummers NIET aan anderen doorgeven.


Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden.