Lid worden van Damiaan

Beste (nieuwe) leden van Damiaan


Iedereen die gebruik maakt van de diensten van Damiaan, wordt automatisch lid van onze vereniging. Daar zitten verder geen verplichtingen aan vast. Zo kunnen wij de kosten voor iedereen laag houden. Zodra U lid wordt van onze vereniging, ontvangt U een pasje met daarbij behorende nummer. U kunt met dit pasje inloggen op onze site www.ehbokaatsheuvel.nl met uw nummer inschrijven voor alle herhalingslessen. Dit kunt U te allen tijde doen.


Elk jaar in september staan de nieuwe data weer op onze site voor het volgende seizoen.


U krijgt ongeveer een week voordat de herhaling plaats vindt per email een reminder.


Indien een avond volgeboekt is (de avond staat dan gemerkt met de tekst FULL), dient U een andere avond te kiezen.


De avonden zijn altijd op maandagavond in De Gildenbond om 19.30 uur, tenzij het anders vermeld staat op de site of uw reminder.


Komt U naar de herhalingsavonden, breng dan uw pasje mee, zodat wij hem scannen en kunnen controleren of U het juiste aantal avonden hebt gevolgd.


Voor de reanimatie met AED is dat minimaal 1 avond per jaar. U mag gerust vaker komen, zodat U zekerder van uw handelen wordt.


Voor de Ehbo zijn dat minimaal 4 avonden per jaar en voor de BHV zijn dat minimaal 5 avonden per jaar.


Wanneer u geen herhalingslessen volgt zal uw diploma verlopen en moet u opnieuw examen doen om weer een geldig diploma te verkrijgen. Dit geldt zowel voor het EHBO diploma als voor het diploma reanimeren of BHV. Als lid van EHBO Damiaan kunt u (m.u.v. de specifieke BHV avonden) de benodigde herhalingslessen zonder bijkomende kosten volgen. Vanwege de hoge kosten van de specifieke BHV trainingen, betalen BHV leden een hogere contributie.


Wij hopen dat U met veel plezier de lessen zult volgen en zijn er nog vragen dan horen wij die graag.


De jaarlijkse contributie van € 27,50 (wijzigingen voorbehouden) incasseren wij bij voorkeur via een doorlopende automatische incasso. Hiervoor moet u echter ons machtigen door het formulier dat u hier kunt downloaden af te drukken en na invulling voorzien van uw handtekening aan het daarop vermelde adres terug te sturen. Omdat er een handtekening op moet staan kan u het niet per email aan ons sturen, tenzij u het getekende formulier scant. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Om in te schrijven als EHBO lid, klik dan hier. Wilt U lidmaatschap als BHV-er, klik dan hier. Wilt U lidmaatschap als alleen Reanimatielid, klik dan hier.


Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden.