Fietstocht Damiaan 2018

Ook in 2018 zal Damiaan weer een fietstocht organiseren. Op zondag 24 juni 2018 zal het gaan gebeuren. Dan organiseert Damiaan voor de 15e keer haar jaarlijkse fietstocht. De tocht is bedoeld voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, waarbij gezelligheid en ontspanning voorop staan. Onderweg zorgen we voor een natje en een droogje en kunnen de deelnemers genieten van leuke bezienswaardigheden.

De tocht eindigt bij Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond in Kaatsheuvel. Daar kunt u genieten van muziek en een gratis consumptie. Om 17.00 uur wordt een fietscheque twv € 400,00 verloot onder de deelnemers die vóór 17 juni inschrijven en het inschrijfgeld hebben voldaan. Ook worden de winnaars van de loterij bekend gemaakt.

Ook u kunt ervoor zorgen dat de fietstocht 2018 een succes wordt. Noteer 24 juni in uw agenda en fiets mee. U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier, dat u hier kunt downloaden of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld dat dezelfde gegevens als op het formulier gevraagd worden, zoals naam - adres - woonplaats en de afstand, welke u wilt rijden. Omdat alle deelnemers die op tijd ingeschreven en betaald hebben meedoen met de verloting van de waardebon t.w.v. € 400 van Post Fietsen (zie hieronder) is het noodzakelijk van alle personen die met u meerijden deze gegevens te vermelden. Ook ontvangen wij graag uw emailadres. U krijgt dan de komende twee jaren van ons per email een uitnodiging voor deze tocht. Deze gegevens zullen door ons niet aan wie dan ook ter beschikking gesteld worden en uitsluitend voor genoemd doel worden gebruikt.
Vanaf 1 juni a.s. kunt u uw inschrijfformulier inleveren bij een van de erop vermelde adressen. Wilt u zich nu al inschrijven, stuur dan een email.

Onder de deelnemers die vóór 17 juni inschrijven en het inschrijfgeld hebben voldaan wordt een fietscheque twv € 400,00 verloot.
Deze is beschikbaar gesteld door:    

Post-logo-breed


Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden.